"Olemme toimineet alalla jo pitkään, mutta kiinnostuneita kokeilemaan uusia mahdollisuuksia. 3D-tulostetut proteesit ovat osoittautuneet erinomaisiksi ja Materflow asiantuntevaksi kumppaniksi."

- Kalevi Epäilys, erikoishammasteknikko

Palokan Hammas Oy on 25 vuoden kokemuksella yksi Keski-Suomen johtavista hammashoidon palveluntarjoajista. Hammaslääkäripalveluiden lisäksi Palokan Hampaalta saa myös kattavat hammaslaboratorio- ja erikoishammasteknikkopalvelut.

Yhteistyömme Palokan Hampaan kanssa  ulottuu rankaproteesien ja siltakehysten valmistukseen kobolttikromista (remanium star CL) SLM-metalli 3D-tulostuksella. Vuosien mittaan työnkulusta on tullut yksinkertaista ja selkeää: Palokan Hammas lähettää meille tuotteiden CAD / CAM-mallit, me tulostamme lopputuotteet ja lähetämme ne takaisin joko Palokan Hampaalle tai suoraan heidän asiakkaalleen.

Työnkulku

1. SKANNAUS – Hammaslääkäri tai -labra ottaa digitaalisen jäljennöksen tai skannaa fyysisen mallin tai painauman.

2. MALLINNUS – Hammaslääkäri tai -labra mallintaa/rakentaa/rekonstruoi digitaalisen datan pohjalta tarvittavan 3D-mallin.

3. 3D-PRINTTAUS – Hammaslääkäri tai -labra lähettää 3D-mallin Materflowlle valmistusta varten.

4. TOIMITUS – Valmistuksen, jälkikäsittelyjen ja laadunvarmistuksen jälkeen Materflow lähettää tuotteet suoraan hammaslääkärille tai labraan. Koko prosessiin menee toimituksineen yleensä n. 3-6 työpäivää.

 

Käsittelemme kaiken potilastietoihin liittyvän informaation luottamuksellisesti. Käytämme suojattuja ohjelmistoja, ja vain määrätyt henkilöt käsittelevät saamiamme tilauksia. Tuotantokalustomme sekä -prosessimme noudattavat EU:n lääkintälaitedirektiiviä 93/42/ETY.

Tuotteet

Rankaproteesit

Siltarungot

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search