Tuotteen käyttöohje ja vakuutus

Tuote on valmistettu hammaslaboratorion tilauksen ja hammaslaboratorion lähettämän STL-tiedoston perusteella. Tuote ei ole käyttövalmis potilaalle ilman hammasteknikon tekemiä viimeistelyjä.

Tuote on valmistettu lasersulatusmenetelmällä ConceptLaser Mlab Cusing -koneella. Tuotteen on valmistanut Materflow Oy.

Tuote kestää vuosikymmeniä. Se ei voi hajota normaalissa käytössä.

Tuote on yksilöllinen ja tarkoitettu vain potilaalle, jolle se on suunniteltu. Potilaan tunnistetiedot ovat merkittynä pakkauksessa sekä lähetteellä.

Tuote on valmistettu remanium® star CL kobolttikromijauheseoksesta. Materiaalina on käytetty CoCrW -seosta jauheen muodossa. Materiaali on direktiivien: acc. to EN ISO 9693/DIN EN ISO 22674 mukainen. Materiaali on CE-merkitty (CE0483). Materiaali on saanut hyväksynnän laitevalmistaja ConceptLaserilta käytettäväksi metallin 3D-tulostuskoneissa. Materiaali on tarkoitettu erityisesti dentaalituotteiden valmistukseen.

Tuote ei ole potilaalle valmis sellaisenaan, vaan se on viimeisteltävä hammasteknikon toimesta. Lopullinen kiillotus tehdään myös hammasteknikon toimesta. Materiaalin pinnoittamiseen käy kaikki keraamit, jotka on tarkoitettu kobolttikromin pinnoittamiseen WAK alueella 25 -500 °C, 13,8-15,1. Remanium® star on WAK 25 -500 °C 14,1. Siksi kaikki yleisimmät keraamit soveltuvat pinnoitukseen. Pinnoittamisen saa tehdä vain ammattitaitoinen hammasteknikko. Viimeistelty tuote on steriloitava ja pakattava steriiliin pakkaukseen.

Tuotetta ei saa missään tapauksessa asettaa potilaaseen ennen, kuin hammaslaboratorio on käsitellyt tuotteen asianmukaisesti.

Kun tuote on pinnoitettu ja steriloitu ohjeiden mukaisesti, se tulee lähettää tai antaa tuotteen tilanneelle hammaslääkärille, joka sovittaa ja tämän jälkeen asettaa tuotteen potilaaseen.

Tuote on vain yksilölliseen käyttöön tarkoitettu ja sitä ei saa missään tapauksessa käyttää uudelleen. Mikäli tuotetta käytetään uudelleen se voi aiheuttaa varaa potilaalle. Tuote on suunniteltu vain yhden potilaan suun rakenteelle ja mikäli ranka ei ole sopiva se voi vahingoittaa potilaan hammaskalustoa ja suun limakalvoja.

Kun tuotetta käytetään oikein ja oikeaan tarkoitukseen se ei voi aiheuttaa vaaraa potilaalle.

Säilytyslämpötila tai säilytyspaikka ei vaikuta tuotteeseen, eikä tuote voi vaurioitua tavallisessa kuljetuksessa.

Tuotteen valmistuksessa on noudatettu 93/42/ETY direktiiviä ja tuotteen olennaiset vaatimukset ovat direktiivin 93/42/ETY mukaisia.

Käyttöohjeet on tarkastettu 1.11.2020 Materflow Oy:n toimesta.

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search