"Siirryimme syksyllä 2015 3D-tulostettuihin rankoihin. Hyvin on toiminut."

-Johan Svahn, erikoishammasteknikko

Jakodent on täyden palvelun hammaslaboratiorio ja valmistaa lähes kaikkia hammasteknisiä töitä. Jakodentin laboratoriota johtaa alalla palkittu erikoishammasteknikko Johan Svahn, joka on ollut hyvin tyytyväinen tuotteiden ja palvelun tasoon.

Olemme toimittaneet Jakodentille hammasrankoja tilausten mukaan. Materiaalina käytetään sertifioitua remanium star CL (kobolttikromi) metalliseosta, ja valmistustekniikkana SLM (Selective Laser Melting) -3D-tulostusta.

Työnkulku

1. SKANNAUS – Hammaslääkäri tai -labra ottaa digitaalisen jäljennöksen tai skannaa fyysisen mallin tai painauman.

2. MALLINNUS – Hammaslääkäri tai -labra mallintaa/rakentaa/rekonstruoi digitaalisen datan pohjalta tarvittavan 3D-mallin.

3. 3D-PRINTTAUS – Hammaslääkäri tai -labra lähettää 3D-mallin Materflowlle valmistusta varten.

4. TOIMITUS – Valmistuksen, jälkikäsittelyjen ja laadunvarmistuksen jälkeen Materflow lähettää tuotteet suoraan hammaslääkärille tai labraan. Koko prosessiin menee toimituksineen yleensä n. 3-6 työpäivää.

 

Käsittelemme kaiken potilastietoihin liittyvän informaation luottamuksellisesti. Käytämme suojattuja ohjelmistoja, ja vain määrätyt henkilöt käsittelevät saamiamme tilauksia. Tuotantokalustomme sekä -prosessimme noudattavat EU:n lääkintälaitedirektiiviä 93/42/ETY.

Tuotteet

Rankaproteesit

Siltarungot

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search